Bayi Sembelit

baby saya hari ni brumur 4 bulan 20 hari , dn masih risau slama 3 hari belum lg BAB , skrng bby tngh mnum susu formula jnama Lactogen 0-12 bulan . dia ada jugk BAB tmpoh hari tp smbelit.. tinja nya keras , dn ksian tngk bby teran smpai naik merah muka dia , jd skrng nk cari solution n cari thu susu ssuai frmula ssuai utk bby . terimaakasih atas bntuan ya nnti bund ❤️ #bby4bulan #sembelit

Bayi Sembelit
1 Balas

Mcm sye tukar susu dupro baru blh BAB...ank sye mula2 minum susu lactogen najis ank sye wne hijau lumut pekat... terus sye tukar susu....awk kne try and error dlu susu dupro ni ye

1y ago

Ank sye sjak minum susu dupro tu badan dia naik mendadak...