Baby Jaundice

Baby saya dilahir pada 16/08/2020, pada 21/08/2020 check kuning dok ada 233 (14) , then 22/08/2020 check kuning dok ada 186 (11). Macam mana nk turunkan jaundice baby lagi cepat selain breastfeed ? Sebab sy risau sgt.

Baby Jaundice
16 Balas

Breasfeed every 1 hour and mandi air blend kucai...in shaa Allah, saya dah cuba pada anak saya, alhamdulillah dah okay

Anak saya kuning 3 hari ja lpstu dah xda ..nurse kt tempat saya pesan malam tido buka lampu

Ehh klinik bandar baru air itam ke ni? Tengok tulisan dengan nama nurse 😅

4y ago

aheheheh

Cuba guna susu karihome.. Tp skli sehari ja. Bnyak kan bf..

Selain breastfeed ialah susu formula

kene breastfeeding very 1 hour