Baby kuning dan luka jahitan ibu terbuka

Baby saya demam kuning. Waktu first tu dah tinggi. Sekarang dah okay trun . Tapi cuma 10. Dan saya pula jahitan bawah terkoyak. Mula² sakit. Sakarang kurang. Darah pun sudah tiada. Ada tips tak untuk baby kuning dan bagi luka jahitan cepat baik #firstbaby #mommybuntu #pregnancy

2 Balas

baby jaundis- kerapkn susu badan 1-2 jm sekali jahitan terbuka, cuba dpt saranan nurse @ doc. klu terbuka teruk better jahit balik. cri klinik swasta biasa nya x sakit sbb bius. klu nk cntiknye. yg bwh tu kna jga molek.

Boleh cuba set berpantang shaklee... berminat untuk mengetahui lebih lanjut boleh pm saya☺️ www.wasap.my/60197857093/Shaklee