baby nicu dan scn

baby saya dah 22 hari di wad. skrg di SCN. baby saya dilahirkan dgn oxygen tak sampai ke otak. baby lahir tak nangis. alhamdulillah dia makin baik hari demi hari. cuma nak tanya yang ada pengalaman menyusu anak guna RTF/tube, ada chance tak untuk anak start breastfeeding? doakan saya dan baby saya ya 😭❤️

2 Balas

Assalammualaikum awak. Boleh saya tahu perkembangan anak awak skrg? Sbb anak saya sama keadaan mcm anak awak. Dilahirkan dgn oxygen tk smpai ke otak, baby lahir tak nangis. Skrg hri ke 9 tapi alhamdulillah dah tk pkai oxygen. Cuma on antibiotik je. Saya nak tahu, mcm mna perkembangan anak awak kalau awak ok nk cerita. Maaf tnya mcm ni ya ☺️

takde pengalaman macam tu. cuma nak doakan supaya mama kuat semangat n tabah💪🏼 u're strong. semoga baby semakin pulih n boleh balik rumah stay skli mama. 🤲🏼