kelopak mata merah dan berkulit

baby saya baru masuk 3 bulan tapi dari lahir saya perasan kelopak mata dia warna merah sampai la skrg dan mula kulit kulit berkerak lagi2 bangun pagi sekali dgn taik mata nampak cam sakit mata..ada sesiapa yg tau kenapa dan ada penyelesaian x ? #newmama #anakpertama bila jumpa family atau sedara semua akan kata saya pakaikan eyeshadow untuk anak padahal mmg dari lahir camtu dan anak saya anak laki😥

1 Balas

Puan, tanyakan pada doktor masa cek up ya. Nak sarankan apa nak buat, tak berani. takut tak sesuai

2y ago

🌻