Baby nangis bila orang lain dukung

Baby saya baru 2 bulan 3 minggu . Kenkdg balik rumah belah husband macam biasa la kan family belah sana nak dukung baby . Tapi masalahnya, baby saya selalu nangis bila orang lain dukung . Dorang cuba tenangkan tapi tak dapat pun. Selalunya saya ja yg berjaya tenang kan baby saya tu. Huhu bukan nak mengeluh ke apa tapi kenapa ya baby nangis bila orang lain dukung? Bayi 2 bulan belum kenal orang kan ke dia dah tahu sapa mak dia ? #firsttimemom

2 Balas

Normal sis... anak sye pun mcm tu.. sbb 2 sye jarg bwk anak peg gathering sbb klu dye menanges dye nak sye/hsband je..

vision dia mmg blur tp dia tahu bau mak dia.