Kurang berak

Baby saya baru 1bulan7hari & minum susu formula . The problem is baby saya tak kerap buang air besar skrg saya takut dia sembelit tapi dia takda pun meragam , kentut pun banyak kali and perut tak keras . Mommies2 yg ada pengalaman macamni boleh bagi pencerahan tak apa yang perlu saya buat ? Sebab saya betul betul risau . #ingintahu #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #1stimemom

3 Balas

sis boleh cuba stommyoil sis. masa sy dlm pantang dulu.. sy sapu stommyoil dkt anak sy sis😊.. anak sy dari 40 lg mnum susu formulq sbb sy kurg susu bdan.. cuba lh guna stommyoil sis😊 www.wasap.my/60138661354/nakstommy

bby sy pun mcm tu..kdg2 hari ketiga baru berak.klau x berak biase nya sy cair kn sikit susu tu

janji dia kentut..