4 bulan 8 hari

Baby saya 4 bulan 8 hari, harini dia asyik meragam dan sy perasan sejak smlam dia punya demand susu satu jam sekali kdg2 tak smpai 1 jam pon..pelik jugak selama ni 2-3 jam, knape ye terjadi mcm ni #firstmom #firstbaby

3 Balas

Dh tukar fasa. Baby saya 4 bulan, saya x letak masa untuk susu. Sebab dh high demand. Lapar je saya bg susu bdn. Skrg dh msuk 5 bulan

baby saya pulak masuk 4 bulan meragam je xnak susu & xnak tidur. fasa growth spurt 😂

Growth spurt?

1y ago

harap nya begitu lah, penat jugak setiap jam..tak dan nak buat apa2