baby 7 bulan

baby sa 7 bulan... dalam aps ni mention yg baby 7 bulan suda mastered duduk tanpa support. baby sa pula belum.boleh duduk tanpa support. bolehla kalau skejap ja. kamu pula mom macam mana?

4 Balas

sama jgak, masih lg xstable.. tp dlm buku kesihatan anak umo 9bln bru nurse check kan duduk tanpa support tu

anda tidak keseorangan.. saya pon sama.. setiap baby lain2 progress.. enjoy the momment 🥰

9mo ago

baby sy 7 bulan plus belum boleh meniarap dgn sndiri tapi da boleh duduk without support. kdg risau juga tapi bila baca d internet mmg lain bayi lain prkembangan nya. hihi

xapa. slowly but surely bby akn boleh.

Samalahh, lain baby lain progress mengkali kann.