Xsesuai untuk my baby

My baby pakai ni b4, tp xsperti nama dia weewee dry..baby pakai xkering pun. Mcm daya serapan dia x kuat. Then blm penuh lg dah bocor. Bila time nak tkr lampin dia saya perasan yg basah dia tu mcm jelly2 skit(blendir)". So now xpakai dah.

22 Balas

sma la anak xsesuai jugk .tukar Drypers clasic warna kuning.anak okey

anak sy pun xsesuai yg ni. mcm nipis pun ye. skrg pakai petpet/mamypoko/Huggies..

Kalau pun memang mcm jelly2 pampersnya tpi so far ank pkai alhamdulilah okay

sye pkai dkt anak2 sye so far ok je. takdek bocor and xdek jelly2 tu.

ank 1st sy dri newborn smpai skrg pakai drypers,,so far ok ja,,xjelly2 pn🥰

setiap kali pakai tu,gulung dulu sis supaya kapas dia lembut dan boleh menyerap

8mo ago

saya anak dah 2 tahun lebih tak tuka lagi jename weeweedry ni..mane mane pampers pun gulung dulu sebelum pakai,baru dia boleh menyerap dengan baik sebab dalam plastik dia padat sekeping keras

wewe dry ni mmg x ok . tp drypers touch ok .cuma hrga mahal ler .

Sama. Yang ni tak best. I pun tengah nk tukar lain. Yg murah and berbaloi.

Sy pakai aiwibi dan momo house ok toxic free lg

8mo ago

betul sis Aiwibi mmg helok anak sy 1pck thn 1minggu ja 😂 sbb sy dan husband kerap sgt tukar pampers anak even baru sekali ja anak kencing kita auto tukar

👌🏻