Xsesuai untuk my baby

My baby pakai ni b4, tp xsperti nama dia weewee dry..baby pakai xkering pun. Mcm daya serapan dia x kuat. Then blm penuh lg dah bocor. Bila time nak tkr lampin dia saya perasan yg basah dia tu mcm jelly2 skit(blendir)". So now xpakai dah.

22 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy pakai babysteps. pad dia lembut mcm kapas. getah pinggang dan paha pun lembut, tak berbekas dkt anak yg bambam. daya serapan pun ok, kalau pakai drp 11 malam, pkl 9 bangun mandi, masih kering lagi. tak bocor. sis blh cuba : https://shope.ee/9UbOUZFtmD

Baca lagi

my baby pun pakai ni juga. tpi size s la. so far ok je. tak bocor, tak jelly2 pun, rasa mcm kering je. sy mmng tak biar anak pakai pampers yg sama lama2. smpai 4jam,sy tukar dah. wlaupun tak penuh, wlaupun kencing tak bnyk, asal dah smpai 4 jam, sy akan tukar.

ahh,sama. i feel that ada mcm jelly... lg pun tak kering... then i tukar untuk mamy poko,now better.

3mo ago

yg extra dry tu...beli kt speedmart murah sikit dr tpt lain..tp ada 44 jela dlm tu..2mggu mcm tu tahan depends pggunaan

Pki la drypers touch x pon huggies air soft. Mmg best sngt kering je. Bby girl sy dr lahir smpi now da 1y 2m pki tu.

3mo ago

Sy try huggies airsoft tak okay pun..sllu guna applecrrumby,hoppi dan Aiwibi,tapi hritu dh habis pampers nak order online tak sempat dh.pegi speedmart beli huggies airsoft cepat penuh jaa

Ya yg ni bocor untuk anak saya, tak sesuai..saya tukar drypers touch okay..so far tak pernah bocor lagi..

saya pakai molfix biru okay. kering dan tak bocor..kalau terlajak tak salin 8 jam pon kering..kulit anak okay

3mo ago

yup. skrg pkai molfix juga, kadang beli biru, kadang beli hijau.

Anak² sy pakai ni dr anak 1st.. alhamdulillah ok..xde pulak jelly².. bila tukar jenama lain, naik ruam...

TapFluencer

sama 🤣 yang wee wee dry ni buat kulit anak saya ruam teruk. kalau pakai drypers touch baru okay.

Drypers mmg xssuai utk ank sy, diapex terbaik blh beli sini https://shope.ee/kKd3CNNZ

Pernah guna juga tak sesuai tekstur kasar lepastu ada jelly2 lendir terus tukar pakai molfix