kurang darah

Baby okey ka klau masa pregnancy kurang darah.. tolong sapa ada pgalamn

6 Balas

Hb rendah x elok... Bahaya... Baby kemungkinan susah nk dpt oksigen... Kne mkn ubat yg kk bg nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

sy pon ritu ada mslh sm. multivitamin dr obimin plus,yg KK bg n new obimin..semua x serasi dgn sy. terutama iron table dr Kk. bau dia da ckup wat sy muntah. so sy minum jus mamariam. alhamdulillah. tp make sure topup makanan2 lain yg berkhasiat juga. dan kalo bleh mkn vitamin, makanlah. jgn skip ya

sy mse pregnant anak slung hb mmg xpnh 11....mst maintain 10 je....smpai la brsalin....tpi alhandulillah baby sihat.....xde pape komplikasi.....

x ok...hb rendah bahaya utk baby...kna bg hb ats dri 10...ubat jgn skip ye...bykkn buah n sayur

sy minum min kaffe 1kli pgi je.. sblm ni hb 9.5 bru minum 1mggu hb dah naik 13.5..

hb low ke..bhya tuu..hb kna 11 ke ats