Baby tak berak

Baby newborn memang susah berak ke..anak saya da 3 hari tak berak.takpe ke.

2 Balas

Awak bf atau ada bg fm? Atau campur? Mcm baby saya balik dpd nicu tu ada lah 2-3 hari tak berak, dia dah minum susu fm dkt nicu, bila balik rumah sesuaikan diri dgn susu badan + susu s26. Ambil masa perut nak adapt. Sekarang berak 1/2 kali sehari.

1y ago

Takpe awak. Asalkan dia ada kentut and kencing. Perut dia tengah nak adapt tu. Rajinkan buat urutan i love you dekat perut and exercise basikal tu. Saya buat mcm tu baru baby berak balik dpd nicu. Baru la lega hati saya

kalau baby ada kuning. baby kena kencing dgn berak tiap2 hari awak. utk turun kn kuning tu. cuma tanya nurse.

1y ago

sambil tu cuba awak buat urutan iloveu dgn cycling. nurse dtg nnt terus tnya tau. inn shaa allah nnt baby berak☺️