Hello mommies. Can you suggest a name for baby girl starts with J & V? Vannah Joreign po panganay ko

BABY NAME SUGGESTION PLEASE. JEORENARD & VANESSA po name namin ni hubby. Thank you!

Hello mommies. Can you suggest a name for baby girl starts with J & V? Vannah Joreign po panganay koGIF
38 Replies

ccto: 1. Jovian: This name has Latin origins and is associated with the Roman god, Jupiter. 2. Jovana: A feminine name of Hebrew origin meaning "God is gracious." 3. Jethro: This name has Hebrew origins and means "abundance." 4. Josslyn: An English name that means "a member of the Germanic tribe, the Gauts." 5. Jovita: A Latin name meaning "joyful." Names starting with "V": 1. Valen: This name has Latin origins and means "strong, healthy." 2. Vespera: A unique name of Latin origin meaning "evening star." 3. Vireo: This name is derived from a type of small American songbird. 4. Vanya: A Russian name meaning "God is gracious." 5. Vesper: A Latin name meaning "evening."

THANK YOU PO SA LAHAT NG MGA SAGOT NIYO MOMMIES. PINAMILI KO SI HUBBY SA MGA SAGOT NIYO, AT NAKAPILI NARIN PO SIYA. SALAMAT PO TALAGA. 💗

4w ago

Jewel Valentina

Johanna Vanness Jorgette Vivienne Jordana Venice Janella Vienne Janna Valerie Jorgie Valeen

4w ago

ok ung jorgie kasi as per letter puro pataas ang stroke. mswerte dw

jannah loreign Po me. .pero kau napo bahala sa spelling kung papalit nyo hehe

Jasmin Vivian Jenela Vanessa Jimmy Vane Jhoana Vie Janna Vay Jenna Vale

Jeah Vinnia Jainie Vanna Joreen Viene

Sarena Vane Jeona Essa Renessa Van

Jannah Venice :) Jene Venice

Jyana Venice Jane Veronica

Jeah Velvet Jea Valkyrie