Penyusuan

Baby nak susu tapi tengah sedu. Boleh ke susukan time baby sedu? 🥹 Mcm takut nak bagi takut tersedak ke apa apa. #firstmom #firstbaby #ingintahu

10 Balas

boleh bg susu.. tgh die tersedu elok bg susu. masa first dlu xthu. duk letak tisu basah kt dahi baby. xbaik pun.. hihihi.. lepastu try bg susu dn hilang. so start tu baby tersedu baby terus cari ibu die nk susu..

boleh bagi susu. saya pernah terpikir benda yg sama pastu saya google. plus baby saya kalau sedu dia mmg cari susu sbb dia x selesa. dia takkan tersedak pon. kelakar tgk baby minum susu sambil sedu.

Saya dari anak pertama, kalau baby sedu memang cepat2 susukan dia. Nanti sedu boleh terus hilang 😃

mak Sy Klau baby sedu mmg Dy suruh susu kan sbb kecian Dy sedu takut Dy xselesa ,mcm kita sedu msty minum air 😂

time sedu tu la kena bagi susu, untuk dia hilang sedu. macam kita kalau sedu je minum air.

boleh, saya kalau anak saya sedu. saya bagi susu, terus hilang sedu dia.

Boleh bagi mommy. Nak redakan sedu memang kena bagi air.

susukan je lagi cepat hilang sedu dia sis..

Ank sy pulak reject susu masa sedu 😂

bole and sangat elok