Baby 2 bulan

Baby nak masuk 2hulan normal ke asyik nangis je siang hari. Taknak tidur dari pagi smpai petang. Tidur pon 30min je. Sy kena bagi susu je tiap sejam untuk tebangkan die n bg tidur. Sy dduk sorang dekat rumah. Husb kerja jadi memang penat😭😭 nk masak pon payah. #firsttimemom

2 Balas

baby tidoq minimum 30minit per sesi. Cuba check cara tidoq&cuaca. anak i today tidoq 5minit pastu bangun menangis. macam situation u jugak, bagi susu diam tertidoq pastu terjaga balik. rupanya dia panas sebab cuaca panas gila. i bagi mandi pastu minum susu baru tidoq lena

cuba tgk fb/ig Baby Language. puan Uswatun tu byk ajar tips nak tenangkan baby bawah 3 bulan tanpa perlu bagi susu. baby menangis tak semestinya perlu susu sahaja utk tenang.