36week . Bby kurg bergerak

Baby mcm maken kurg bergerakk . Kdg2 jee rse . Kdg risau jugak . Ke sbb keadaan dlm perot dh sempitt . Kdg rse ngilu2 jeee bhgian ari2 then ade sikit tolakan . #firstmom #bantusharing

2 Balas

yg penting ckup kira gerak yg 10 kali tu.. sis kiraan yg ke 10 bby gerak tu pkul brapa eh? mcm sy even dah ckup 10 pon,tetap pantau jugak. dlm sejam tu sy pastikan dia ada gerak walaupun tak kuat. means sejam/dua jam skali kacau dia kasi gerak lepas dah hbis kira 10 prgerakan tu..mcm sy dah 35 weeks lebih..

Normal. As long gerak ckup 10x dari 9am-9pm.

2y ago

Okayy baikkk