jaundice baby msok 7 ari

baby kuning arini msok 6 ari , ad petua x kot2 cpt sbb sy bf bby .. nk patah pinggang da ni..klu fm plk sy xbrp suka sbb mnganggu pencernaan bby pulakk .. btl eh klu kita mkn jamu2 ker jaundice bby btmbh tinggi sbb sy mkn phtonatal tu jaa nk lawas kn .. first cek jaundis 123 je pas 3 ari naik 160 pulak da.. sy mkn phytonatal tu #pleasehelp #bantusharing

18 Balas

Nurse pesan pd saya klu bg susu ibu kt baby yg tgh kuning, ibu tk boleh mkn bwh putih, halia, kunyit, lada hitam, jamu. Sampai lah anak dh hilang kuning 😁