SAYA BUNTU

Baby kedua umur 1tahun 10bulan masih menyusu badan baby girl pula tu asyik nak melekat je . Mami dia pula tengah pregnant 19weeks+ . Macam mana nak stopkan dia hisap susu kita ya ? Sesiapa ada masalah sama ke ? Boleh share pengalaman tak . #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Saya dulu try macam2, nescafe, asam jawa, lipstik bg kaler merah pura2 sakit..akhirnya berjaya. Tp mak kena kental n kna dpt support husband bawak lari or bg botol ke bila dia nak direct feed..

2y ago

sis bagi susu tepung jenama apa ye ?

dlu sy letak bawang putih kt puting

2y ago

bagi susu apa ye sis ?