Baby tak nak minum susu

Hi, baby I dah 6 bulan 7 hari, recently I noticed baby I sangat susah nak minum susu. Bila I letak puting Dia terus Tolak.. tak nak. Tapi Dia suka mkn bubur. Tapi kurang minum air / susu. Satu hari nak bagi 15 oz pun susah sangat. #firstmom #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

5 Balas

Sama dgn baby I jugak. 6 bulan 20+ hari. Susu mama dlm botol beratur je tunggu dia minum. Dia nye minum main2 takpun dia tepis tgn kita dari sua puting kat mulut dia. Tapi kalau bubur nganga tak yah suruh AAAMM~~ dia mmg pun auto nganga sambil tgk tv😂 mungkin diorang pun excited kot cuba makanan baru kan. Hehe.

1y ago

ya sama sis.. suka mkn je.. bila I bagi air Dia main, xnak minum 😅