Ibu2 tolong saya..kandungan saya 31w saya muntah dan cirit birit. Baby pula bergerak sgt kuat.

Baby gerak kuat sangat mcm x tidur je. Pastu perut saya rasa cramp sangat. Adakah saya mengalami tanda2 bersalin? Perlu ke saya ke hospital sbb baby terpusing2 xberhenti dlm perut ..#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

muntah & cirit birit kena dptkan rawatan takut dehydration. ttg baby, normal. baby mmg tgh aktif waktu2 ni