Berat baby

Baby dlm perut berat 2.5kg normal atau tak...doc ckp tdi baby kecil..kandungan dah 36weeks..bole bagi pendapat tak...sedih pulak doc ckp mcm tu tdi... #firstbaby

2 Balas

Takde la kecil sebab range berat baby masa 36w pun dalam 2.6-2.7kg. Lagipun dah hujung trimester ni lagi cepat baby membesar. Puan jangan sedih & risau ye. Jaga pemakanan. InsyaAllah semuanya normal🌹

Normal sis.. sy dlu pn doc scan kata kecik. Tp kua besa dpd jangkaan.