Normal ke bila tummy time senget kepala pndng kiri je.. taknak pandang depan

Baby Dari sebulan sampai 2bulan bila Buat tummy time suka angkat kepala senget kiri je lebih dari pandang depan berapa Saat je.. bila angkat kepala senget kira boleh tahan lama.. Bila tido pun suka pandang kiri je sampai teleng kiri je lama2 boleh normal balik tak leher baby#firstbaby #ingintahu

4 Balas

Klau ank saya tido un sama .. kanan kiri posisi dia tido .. luruskn ehhh kejap knan kjp kiri .. saya un tkot