Sawan tangis

Baby dalam 3 bulan lebih nangis non stop smlm sampai 4 pagi, stop pun masa dia tidur je 🥺 Dari baby tak pernah mcmtu, skrg 3 bulan lebih baru dia mcmni. Semua taknak. Tu kira sawan tangis ke?

3 Balas

perut baby kembung tak? ada banyak faktor baby nangis..takut dia ada sakit kat mana2..kalau sawan tangis biasa org kat dr sebulan asyik nangis je..kalau da 3 bulan lebih maybe sbb nak beralih bulan..atau perut tak selesa

2y ago

Kembung pun tak. Mungkin laaa nangis nak beralih bulan 😅

Selalunya sawan tangis ni daripada newborn. Dah masuk 4 bulan, dia ok.

Cek badan dia kot kot ada gatal gatal