Bayi newborn tak tidur

Baby dah sebulan, bila start 8mlm dia tak tidur sampai pukul 1pagi..risau sangat . Patut guna buai tak ?susu dah bagi smpai terkeluar susu .tak nak overfeeding

4 Balas

Sama anak sy.. Kadg2 bgun kul 5ptg kul 2pagi baru tdo.. Tu pun tidur asyik terjaga2.. Risau juga.. Dh 2 minggu lps 1 bulan

1w ago

kalau nangis bagi susu. kalau tak dia mngempeng tido sekali dengan dia. time berjaga tu nyembang jela dengan dia, main. kalau dia lena saya letak dalam baby cot jenis rocking tu. tp samalah xleh tinggal lama. dia tahu. nak orang sentiasa ada dengan dia je.