Baby kurang gerak

Baby dah 33 minggu, pagi ni dye kurang grak. Cume mengeras trus rasa berat kat bhgian bawah prut. Ade kmgkinan ke pkare buruk blaku pde bby? Ke mmg mcm tu bby dah besar jadik kurang grak? Bby dah besar nie jadik paranoid pulak. Mohon jawapan ibu2 yg berpengalaman.

2 Balas

Pegi je rujuk kat hospital. Kalau lps cek ok dia suruh blk. At least klu something happen dpt detect awal sblm terlmbt. Semoga dipermudahkan 😊

pergi check kalau kurang gerak