SAJA NAK SHARE

Baby bru lahir ni mmg banyak kali berak ye. Kadang2 tu kesian tgk dia.. asyik berak2 je.. ?? yg best kalau kita x boleh beza dia berak ke kentut ? alih2 merengek je.. mcm x selesa.. ? rupa2nya "berak anak aku" haha.. jdnya mummy2 sekalian peka la dengan bunyi kentut baby anda.. sebab kdg2 kentut tu keluar dengan najisnya sekali ??? semoga dipermudahkan urusan semua ??

1 Balas

Normal sis, newborn mmg akan tukar diapers 7-9x sehari mcm tu