38week 5day baby belum nak keluar

Baby belum nak keluar lagi, sy yg dh x larat bawak perut n kelengkang sakit sangat sbb nurse kata bby dh ketat kt bawah.. Ade tips x cepat bukaan? Due lagi 9hari

3 Balas

is this first baby? are you gdm? are you taking any magnesium supplements include epsom salt , topical or oral? if you take mg, pls stop all at once.

1mo ago

then it's a matter of time. have a lot of seggs w hubby. and makan bendz berasaskan butter atau ghee lebih sikit

saya pun due date lagi 8hari. baby still tak nak keluar lagi. klu ada tips lain nak tahu juga.

sy dh 39weeks 4hari pon baby tkda tnda kluar lagi😌

1mo ago

sama.. xde tnda nak kuar.. masih kuat berjalan kat mall.. kat supermarket.. husband memang bawa berjalan jalan je.. saya pun ikut.. 3 hari lagi admit kat wad sebab gdm. baby masih gembira..