Chicken pox

Baby baru lahir naik bintik2..... dr kata chicken pox.. mintak share pengalaman tq#ingintahu #bantusharing

2 Balas

naik bintik2 ada air ke? anak sy dlu ada juga. bawa pergi emergency n jumpa paed but doc ckp bkn ciken pox. dia macam panas dalam. doc kasi ubat sapu je. dua tiga hari elok

My cousin masa baby 12 hari naik chiken pox pegi hospital kena admit tau... Untuk doc pantau.. Cuba bawa jumpa doc dear.. Risau jugak