Hi mommies

Baby baru 3bulan , fully susu fm but dia dah nk dekat 4 hari tak buang lagi air besar . Perut tak keras & still buang angin macam biasa cuma risau sbb selalu dia 2 hari sekali mesti buang air besar , skrg ni je baru 1st time lambat . Normal or tak ea macamni ? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

should be dia buang air besar setiap hari sbb dia fully fm. sis boleh try buat urutan iloveU or basikal

bawak jumpa doktor..