Air liur baby

Baby baru 2 bulan. Kerap sgt main air liur. Kadang siap berbubble and penuh kt sekitar mulut. Kadang2 tu siap boleh tersedak air liur Sndri. Normal ke??

12 Balas

normal. bby sy start main air liur hujung nk 2 bulan smpai skrg dah 6 bulan. tp skrg air liur jela mleleh. dulu ada trsedak batuk sbb main air liur sendiri . tiap masa kne pakaikan bib dan lap guna kain basah. tau2 gigi dah tumbuh sebatang masa 5 bulan. nk tumbuh gigi rasa tu.skrg kuat mmbebel pulak 😂.

Sama anak kita! Tp ni normal je. And bila anak start main air liur ni rambut ibu pun start gugur jugak 😢

2y ago

Sama laaaa 😭😭😭😭😭

Baby saya masa dalam pantang haritu, dalam hari ke 25-26 dia dah start main air liur 🥹

4d ago

anak sis tumbuh gigi umur berapaa ?

sama anak kita sis, baby saya 4bulan. baju mmg sentiasa basah dgn air liur😂

Baby sy smpai 7bln air liur meleleh saja. Bg sy ok saja, kena rajin lap2.

normal sis.. biar je.. proses nak tumbuh gigi kalau tak silap saya

samalah dgn baby Sy 2 bulan..haha..berbubble gitu

Normal baby belum pandai kawal air liur dia

normal sis,rajinkan lap saja

dia tgh explore tu sis