Makan Telur

Baby 7m+. Hari ni sy try bagi makan nasi & telur. Lunch & dinner. So far dari siang sampai pukul 11 malam ni ok xde nampak allergic, nafas laju, atau lain² pada anak. Means telur untuk anak sy should be ok forever ke? Atau kena try lagi bagi telur for next time?

3 Balas

sis bgi telur goreng @ telur rebus?

2mo ago

1st day tu bagi telur campur dalam bubur..pagi & petang..2nd day bagi telur rebus breakfast..tu je..sy x buat 4 rules sebab lama sangat nanti baby bosan nak makan.. kalau ada allergic mesti effect cepat kan..so far alhamdulillah xde pape