Buih belon air liur

Baby 2 bulan lebih memang suka main buih guna air liur ka? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstbaby

12 Balas

ouhh patutlah anak sy 2 bulan 9 hari saya perasan kenapa mulut asyik berair berbuih engatkan die jeluak ke apa . rupanya normal ye ..thank you yang jawab

Org tua2 kata "habisssslah gugur byk rambut mak dia🫢🫢🫢" Heee... ala biasalah tu... nk ajk borak.. nk tunjuk skill baru dia 😊😊

sama lah baby Sya pun macam tu baru 1bulan19hari dah pandai main air liur😊😊

Sama laa. Kadang tu sampai basah baju kita. Bila masa dukung

sme la kte sis ank bru msok 2bln memg ske main air liur jgak

sama la,baby sy pn 2bulan.smbil tu tgn dia kt mulut😆

Ya mommy. Normal. Suka nyembur² air liur juga

Haah mummy! Dia baru nak belajar explore

nk tnye mittens baby pkai smpai umur brp ye?

2y ago

kalau awk dah berani buang kuku dia boleh stop dah pakai mitten.

Haha tu la, sama! Bnyk pula tu 😂