Bayi terbantut?

Baby 2 bulan checkup hari ni. Cek ukuran kepala, berat badan semua okay. Kecuali ketinggian dia jatuh dalam line terbantut. Ada cara nak buat tak? Tapi BMI dia normal. Terus saya hilang mood kat klinik tadi. Ibu2 kat sini ada pengalaman tak? 😞 #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #ingintahu

1 Balas

2 bulan masih awal nak tgk perkembangan. baby saya masuk 5 bulan baru bmi normal. before tu berat dgn tinggi mmg tak seiring. lepas tu sampai skrg normal je. pantau je dulu. bawah 6 bulan mmg kena bg susu je. kita la kena makan lebih makanan berkhasiat utk bagi baby kalau bf. kalau bg fm teruskan je mcm biasa