BBy 17hari demam

Baby 17hari demam kalau bwk gi klinik dia buat mcm mna ? Bgi ubat ke .? Susah hati nya Ya Allah dgn sakit mata , selsema lagi .. berak bnyk kli jgk dlm msa smlman tpi dlm kuantiti sikit² , sekali je penuh pampers .. warna najis kuning mcm biasa .. ke normal sebab baby fully breastfeeding .. doakan faiq khalish sihat .. mama susah hati .. #firstbaby #firstmom

1 Balas

baby bawah 6 bulan takde bg ubat melainkan terlalu teruk. boleh try sponging, letak cool fever. kalau selsema bagi sterimar utk clearkan hingus