Semput Dan sakit pinggang

Awal pregnant saya semput , asyik nak baring baru ok, kadang2 sy ok, Mari Hari Segar boleh buat kerja rumah Banyak, pagi2 selalu macam nak muntah, tapi saya Rasa angin je kot sebu, nak masak pun tak larat, selasa depan baru buka buku pink, sebelum ni sy xpernah alahan macam ni, Kali ni selalu semput Dan perut Rasa cramp, ibu2 yg lain Ada Rasa macam ni tak

1 Balas

biasa la tu. alahan setiap anak x sama. sye pon sama je. ade hari rasa lemau, sesak nafas, malas, masak pon xde energy. ade hari rse mcm terlebih energy siap boleh pi bekebun kat blkg rumah.tpi bila rasa penat terus rehat. dh ok sambung balik.