Nak tahu sangat nie😭😭

Hi . Awal bulan sy period . 1st darah merah bcampur dgn darah gelap hitam . Tp sikit je..keesokan hari nya darah merah . Slama 3 hri tu. Selang 2 mggu time duduk2 basuh kain (non mesin) mkin lma perit krem .rasa mcm segugut . Pergi tandas niat nak buang air kecil . Sekali tengok ada darah warna bcampuran hitam gelap mcm air kopi . Jd sy stop basuh kain . Lps tu selang sminggu lg sy bsuh kain (non mesin juga) smakin lma duduk dkt paip mkin krem perut . Rsa mcm segugut prgi toilet cek sma sperti mggu lalu.. pliss tlg bagi info spa prna beginii ??😭😭😭 N agak2 knpa ble jd bgitu ??😭😭😭

1 Balas

Lebih baik puan terus buat pemeriksaan di klinik/hospital. Risaukan kesihatan dalaman puan. Semoga urusan puan dipermudahkan 😊