Bacaan gula kali ke-2 tinggi

Awal bulan lepas minum air gula semua normal...hari ni kena minum kali ke-2 dan bacaan tinggi...huhu sedihnya...next week kena jumpa nurse...nak jangka / kena buat apa eh untuk normalkan balik bacaan gula...saya dah 33w...tak kena bersalin awal kan?

3 Balas

Sy pun sama. Nanti akn ada appointment utk ambik darah 1 hari 4 kali. Setiap selang 2 minggu atau bergantung pada permintaan doktor. Kne jaga makan minum. Kurangkan yg manis². Nak² lg masa hari ambik darah tu. Klau sangkut tak pasal² kne on ubat.

11mo ago

marilah kita bertabah bersama² ya...semoga urusan kita sentiasa dimudahkan...Amin 🤍

once dah sangkut, smpai bsalin akn kekal. GDM paling lewat bersalin on due date.