Hi auntiesss semua. Harini saya dah masuk 3 bulan 11 hari. Baby aunties ada yang sebaya dengan saya tak? ? #DhiaZaraMikayla

35 Balas

Comelnya awak sayang.. baby auntie belum keluar lgi. InshaAlalh 5.3 ni due date. Semoga membesar jdi anak yg solehah ye sayang❤️

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan ye aunty. In shaa Allah. Thanks aunty 😊

So cute. 😍💕 Semoga baby sihat & ceria selalu. Aaamiinn. Doakan aunty tau, baru nak ade baby 1st ni. InshaAllah. Aaamiinn.

4y ago

Hehe thanks aunty. In shaa Allah amin. Ouh yeke. Semoga dipermudahkan urusan aunty . Amin 😊

Omeynya awak..geram acik tengok senyuman awak.nak gigit2 rasa 🥰🥰😁😁

4y ago

Hihi thanks acik 😊

Comelnya awak sayang. Moga sentiasa sihat dan menjadi anak solehah 😄😄

4y ago

Thanks aunty. In shaa Allah. Amin 😊

Hai dhia. Anak aunty sebaya dhia. Cuma tua sebulan 👶🏻💞

4y ago

Hehe hi aunty

Saya sumayyah.. 9/11/2019..🙋‍♀️🙋‍♀️😊😊

4y ago

Hi sumayyah 😘

Umur tak sama tp nama belakang tu sama. Mikayla. Hehehe

4y ago

Hehe sama lah panggil Mikayla jugak

Comelnye syg....doakn auntie dpt bby comel cm awk yerrr

4y ago

In shaa Allah aunty 😘

Comelnye die...semoga sy dpt baby girl comel mcm ni..

4y ago

In shaa Allah 😊

Hai...anak saya 12/11/19. Baby girl.