Hai semua. Normal ke kalau 7 minggu kantung masih kosong. Dan normal ke kalau kantung kabur 7 minggu

Atau tanda akan gugur ya 🥲 #IbuRisau #share2 ibusemua

Hai semua. Normal ke kalau 7 minggu kantung masih kosong. Dan normal ke kalau kantung kabur 7 minggu
7 Balas

saya jumaat baru ni scan 7 weeks sbb nk bawak latest scan gi kk selasa nnt. kantung sy nmpk dah baby n ade heart beat. ke usia kandungan sbnr sis baru 6 weeks? sbb sy masa scan 6 weeks mmg nmpk kantung je.

2y ago

kalau ikut lmp dah 7 minggu puan..

Tahun 2019 saya pernah jd mcm ni juga.. Doktor kata kandungan tak menjadi (miscarriage), Inshaa Allah akan datang sihat sempurna. Kalau tak, cuba Puan repeat scan lg 2minggu. Jaga diri Puan 🤲🏼

2y ago

Inshaa Allah Puan, Aamiin Ya Allah 🤲🏼

Sy pon baru scan td puan. Kita sama 7w1d. Tadi Alhamdulillah dah nampak baby and heartbeat. Tp don’t worry too much sbb setiap org beza. Lg 2 weeks cuba scan lg ya. Semoga dipermudahkan 🫶🏻

2y ago

insyaAllah Aamiin.. moga urusan kita semua dipermudahkan puan..

tak normal. saya dah 2 kali mcm tu. pastu auto gugur sbb blighted ovum. kemudian berubat buang saka. yang ketiga baru menjadi.

2y ago

Alhamdulillah Puan, rezeki Puan berubat dan merawat diri dgn cara yg terbaik seperti ini. Saya pun lepas buang segala ikatan saka, Alhamdulillah, double line 🤲🏼 Jaga diri Puan.

Try tvs scan dari bawah… kalau ikut lmp brpa minggu?

2y ago

7w1d sis..

normal je. nti repeat scan lgi 2weeks.

try g klinik lain sis