Sekadar bertanya, kalau anak x sah taraf untuk prosuder 2022 nie , kalau sye wakilkan mak sedara

Atau kakak boleh ke? Sbb sye pon duduk dgn mak ayah angkt dri kecik, ade sesiapa pnglmn berslin anak x sah taraf 2022 nie, boleh kongsi x? Sye nak jaga anak saya... #pleasehelp

1 Balas

pengalaman 2020 saye tgh katil depan saye, kakak sepupu ke kakak kamdunv cmtu lah yg jd waris dia.. klau dh cukup 18 xketat sgt saye 2016 bawah 18 menikah mase perut 5bulan pun leceh jkm xcampur tgn pun hospital ( doktor) yg mnyusahkn urusan saye paksa jgk mak ayah dtg wlau kami dh siap bayar bill