27week#firstbaby

asslmualqikm mummy2 doakn sya cepat sihat dn sembuh dari fositif covid...dh 3 hari demam... smlm bru p chek kt hospitql..rupanya sangkut...tuu dri hopital bukit mertajam trus hntr ke hospital kepala btas kne kuarantin 10 hari ... daokn kami 2 berank.. dalm kndungan x ada apa yg merumitkan 😞🤲 #firstbaby

6 Balas

Waalaikumussalam, saya doakan semoga mommy sekeluarga cepat sembuh daripada covid, dipermudahkan urusan dan dikurniakan kesihatan tubuh badan. Aamiin 🤲🏻

smoga cepat sembuh...Aminnnn....In Shaa Allah takda apa apa...semua dlm perlindungan Allah...

sy bru je lpas hbis kuarantin sis😔smga sgala urusan dipermudahkan ye..

semoga cepat sembuh dan dipermudahkan urusan sis dan baby

wsalam..semoga dipermudahkan segalanya

insyallah