barang berpantang

Asslm mommies, sye dh msuk 9 month due date 22/08...brg baby semua settle dh tpi brg berpantang satu ape un xde lgi sbb xtau ape je yg diperlukn...lgi satu kalau boleh nk beli yg betul ii penting je sbb budget x brpe nk ade...mommies leh tolong listkan brg ii pantang ape yg btul ii penting?🫠#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

sy hanya ambil ubt jamu manjakani, pilis,param,tapel,mandian herba,sabun manjakani utk sembuh luka bwh cpt dn bengkung dn itu shj yg lain cuma pemakanan shj kena jga