barang berpantang

Asslm mommies, sye dh msuk 9 month due date 22/08...brg baby semua settle dh tpi brg berpantang satu ape un xde lgi sbb xtau ape je yg diperlukn...lgi satu kalau boleh nk beli yg betul ii penting je sbb budget x brpe nk ade...mommies leh tolong listkan brg ii pantang ape yg btul ii penting?🫠#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

Saya prepared yang betul2 saya guna je. Cl pun ambik untuk urut badan dengan susu je. Urut susu penting kalau bengkak perit wak. 1. Tungku murah2 je di shopee. Supaya darah lancar. Berguna untuk lancarkan susu juga. 2. Set sariayu. Saya ambik set malas nak pikir. 3. Saya standby ubat sembelit sebab lepas bersalin normal ibu2 ada sembelit. 4. Bengkung murah je di shopee. Sebab taktau czer atau normal. Nanti tak boleh pakai bazir je. Beli di shopee je sis. Saya beli semua barang baby n ibu kat shopee je. Inshaallah terjamin je kualiti tu. Kena banyak survey. Selagi boleh jimat kena jimat. Nanti baby keluar banyak lagi nak pakai duit.