barang berpantang

Asslm mommies, sye dh msuk 9 month due date 22/08...brg baby semua settle dh tpi brg berpantang satu ape un xde lgi sbb xtau ape je yg diperlukn...lgi satu kalau boleh nk beli yg betul ii penting je sbb budget x brpe nk ade...mommies leh tolong listkan brg ii pantang ape yg btul ii penting?🫠#firstmom #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

6 Balas

- set fatimah sitz bath kit (bertangas) - bengkung lilit2 ada zip tepi - sariayu (krim param, krim pilis & krim tapel) *kalau nak jimat set fatimah tu, sis boleh beli dia punya herbal wash dia, yg penting sis ada besen besar & garam himalaya sendiri kat rumah. cm sy terlajak beli one set 😅. padahal murah je kalau beli kat luar garam himalaya tu.