36 minggu 2 hari

asslamualaikum , saya nak tanya yang berpengalaman bersalin lah kan . baruni saya keluar air dari faraj tapi takbanyak , nak kata lencun seluar dalam tu takpon , ibarat minum air dua teguk luah balik . saya biar je sebab katanya air ketuban kan panas dan banyak . tapi yang keluarni , takpanas dan sikit tetapi jernih dan takberbau . contraction pon langsung takrasa , cuma kadang kadang faraj rasa mencucuk dan kacam ada benda bergerak je di ari ari tu . tanda tanda dah dekat nak bersalin ke macam mana ye ? nak pegi hospital pon was was sekarangni . tolong bagi pendapat jap .#seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

awak due xlama lgi better pegi jak cek if xda pa pun atleast kita lega..

2y ago

baik awak , tq