Keguguran

Asslam nk tnya kalau keguguran mmng kluar darah ke

15 Balas

Hai sis, ya sis. Saya pernah bleeding 25/35hari tak pergi jumpa doktor sbb masa tu sy ingat period. Period sy 6-10hari je. Better sis rujuk doktor.

ya,kena pegi hospital..mcm saya lps janin kluar terus pendarahan tak berhenti ..nnty dkt hospital dia akan cucuk ubat benti darah...

Saya pernah gugur, darah klusr mengalirr bnyakkkk, kluar ketulan, sakit perut mcm sskit contraction, mmng sakit sngat"

sYa gugur kluar janin..tp xsakit...xdk pndarahan...sekarang dh 4 hari ...tk pi hospital atau klinik untuj check up

3y ago

masa ni berapa bulan dah sis?

Aah akk dl camtu..baik g cek ..kalau bukan kerana nk gugur..paling x, doc akn bg ubat penahan..

Ye. Kena pergi hospital sahkan. Doktor akan pastikan semua dha keluar baru boleh balik.

Yes.. Especially bila janin tu kuar.. Akn byk kuar drh lps tu..

ye mmg keluar darah ,pergi hospital cepat check

Wkslm.. slalunya mcm tu la

Ya.. Selalunya mcm tu..