STRESS BERLEBIHAN

assalmualaikum mommies, nak tanya ada effect ka dekat baby sekiranya mommies stress yang melampauu?

1 Balas

ada sis.. terutama awal2 pregnancy.. sy pernah stress pasal kerja sampai menangis, lepastu sy perasan masa kencing tu ada darah skali kluar.. lepastu try cool down.. alhamdulillah xde pape pastu.. menda ni jd 2 kali pada sy waktu sgt2 stress masa tu ada darah kluar.. selain tu jugak kerap stress mgkin boleh buat darah tinggi.. bahaya sgt utk kesihatan baby.. sis xmau stress2 ya, setiap kali stress try duduk relax dan buat deep breathing

8mo ago

tyouu sis ❤️❤️