tiada selera makan

Assalamulaikum..sy mengadung baru 14 minggu Dan alahan tidak teruk danging Dan ayam xle nk mkn...selera mkn sejak2 nim xde...normal ke sis2...sy risau

9 Balas

waalaikumusalam sis..itu normal ya..sy pun nk msuk 16minggu baru ada selera makan..sy memang tak boleh mkn nasi or susu terus..tp bila msuk je 16minggu selera mkn tu dtg balik..in shaa Allah utk sis pun sama ya

Normal. Last pregnancy saya langsung tak boleh makan kacang tanah. Terus datang pening kepala loya semua. Lepas bersalin baru boleh makan kacang tanah balik.

saya pon tak ada selera makan. berat badan drop almost 6kg. tp bila dh masuk 4 bln alhmadulillah makin okay dan asyk lapar saja.

Normal sis sy pun sama , daging ayam x lalu sgt. Ikan takpe , tu pun ikan bakar je yg Ade selera nak makan...

Normal tu sis.. kandungan sis masih bru lgi.. lama2 nnti.. lain pulak selera makan..

Same lah macam saye 😩 kadang terbayang kan makanan pun tekak terus loya

Normal juga takde slera mkn Tu... Tapii kena mkn juga ye sis..

Its normal sis... Sy pon msok 4bln bru ade slera mkn..

Normal lah tu...jgn risau