Ambil vitamin zincofer dan perlu makan ubat antibiotik metrodinazole.

Assalamulaikum, sy ingin bertanya ada tak mommy2 yg usia kndungan 28 minggu but msalah kputihan truk gatal, berbau dan hijau pastu refer dgn doc, doc bgi ubat antibiotik metrodinazole kena mkn 3 kali shari slama 5 hari then skg sy tgh mkn ubt zincofer stiap mlm sblm tdur sbb ada msalah hb low. Persoalan sy skg prluka sy truskn mkn zincofer then mkn antibiotik. Xda kesan smpingan ka? Maaf sbb sy lupa tnya doc td 🙏 #bantusharing #seriusnanya #1stimemom

1 Balas

hi sis, nak tanya pengalaman makan, ubat metronidazole? ok ke? Dah selamat bersalin ke? tq sis sbb saya pun tengah makan risau juga sbnarnya

3y ago

Aamiin ya rabb🤲 ya sis 3x sehari dlm 5 hri.. skg xmkn dah sbb dah bkurang dr just pntau